• Workshop

    Workshop bij Fikse Naaimachines

Workshops

Fikse Naaimachines geeft verschillende cursussen (workshops) om creatief bezig te zijn met de naaimachine of méér en beter met de machine om te kunnen gaan. De dagcursussen worden op maandag van 10.00 tot 16.00 uur gegeven. De avondcursussen van maandag tot vrijdagavond.

Beginners workshops

Wil jij ook eens kijken of naaien een leuke hobby voor je is? Of ben je net begonnen met naaien en op zoek naar inspiratie?
Voor de beginnende naaister hebben we nu ook de mogelijkheid tot het volgen van losse workshops met een thema.
In kleine groepjes gaan we aan de slag met leuke stofjes onder deskundige begeleiding.

Materialen, machines  en ervaren vakdocenten zijn ter plekke aanwezig. 

Na de workshop ga je met een leuk eindproduct naar huis.

 

Naaicursus voor beginners

In de naaicursus voor beginners komen alle basis vaardigheden aan bod. Knoopsgat maken, rits inzetten, het wordt allemaal uitgebreid behandeld. Ook leren de deelnemers omgaan met de naaimachine waar thuis mee wordt gewerkt. Deze cursus kan desgewenst in verschillende leeftijdsgroepen worden onderverdeeld.

Cursus landschappen punchen

U leert op een ontspannen en creatieve manier met speciale technieken en een Quiltmachine als het ware te 'schlideren met stof'. Ervaring is niet nodig. Wilt u met een groepje vriendinnen punchen? Dan stemmen we de cursus geheel op de wensen van uw groep af.

Cursus Quilten

In deze cursus leert u machinaal Quilten, dat ook wel als Meanderen bekend staat. Basis van het Quilten is het stikken van structuren in verschillende lagen, waardoor er een 3d effect ontstaat.

Kinderworkshop

Onderverdeeld in leeftijdscategorieen (8-14 jaren 15- 21 jaar) wordt de creativiteit gestimuleerd in een leuke ontspannen sfeer. Kinderen leren bijvoorbeeld een unieke sleutelhanger, etuitje of Ipadhoesje te maken. Er is ook een kidsworkshop voor verjaarpartijtjes. Uniek leerzaam en hartstikke TOF !

Restyle workshop

In deze workshop leer je je kleding een leuke personal touch, een bijzonder eigen tintje, te geven

Cursus software

Van een ervaren vakdocent krijgt u tips en leert u de tricks om alle mogelijkheden die de software van uw machnine biedt, te benutten. Deze cursus kan op verschillende niveaus van basis tot zeer gevorderd, worden gevolgd.

Bel 038 331 21 51 voor meer informatie

Alle curssusen van Fikse naaimachines staan open voor iedereen jong, oud, man, vrouw. Ook mensen van buiten de doelregio Emmeloord, Meppel, Hoogeveen, Zwolle, Deventer, Olst Wijhe, Wapenveld, Heerde, Epe, Oldebroek, Hattem, zijn van harte welkom

Wat anderen over ons zeggen

2e hands Naaimachine.We werden heel enthousiast ontvangen toen we de winkel binnenstapten. Ontzettend veel kennis van naaimachines, en het werd ons haarfijn uitgelegd. Uitstekende service en kwam betrouwbaar over! Uitgebreid en eerlijk advies over de producten. De meneer kent de naaimachines van top tot teen, en de kennis vloog ons om de oren! We voelden als klant koning! Erg goed bedrijf!
Tjallie uit Zwolle