PFAFF

Achter Pfaff staat meer dan 140 jaar van ontwikkeling en een stabiele plaats op de markt. Denk aan PFAFF® je denkt aan zekerheid en kwaliteit. Pfaff beschikt over een ruim aanbod innovatieve naaimachines, lockmachines en borduurmachines elk met verschillende eigenschappen en in diverse klasses. U vindt zeker de naaimachine voor u! 

Wat is het geheim van een perfecte naad? Pfaff heeft meer dan 35 jaar geleden een functie ontwikkeld dat werkelijk een wereld van verschil maakt bij het naaien, het originele IDT – alleen van Pfaff. De stof wordt ongeacht de steeklengte onder en boven gelijktijdig getransporteerd. 

Het resultaat: nooit meer verschuivende stoffen!

Wat anderen over ons zeggen

2e hands Naaimachine.We werden heel enthousiast ontvangen toen we de winkel binnenstapten. Ontzettend veel kennis van naaimachines, en het werd ons haarfijn uitgelegd. Uitstekende service en kwam betrouwbaar over! Uitgebreid en eerlijk advies over de producten. De meneer kent de naaimachines van top tot teen, en de kennis vloog ons om de oren! We voelden als klant koning! Erg goed bedrijf!
Tjallie uit Zwolle