Janome

Als mooie kleding of quilts maken uw hobby is, dan is de nieuwe Janome Horizon een goede keuze.  Deze naaimachine biedt u profesionele perfectie. Alle belangrijke functies en eenvoudige gebruiksgemakken van de eerdere modellen zijn verwerkt in dit paradepaardje van Janome.

Janome is een absoluut topmerk, bekend om de standaard hoge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. De Janome fabrieken produceren naaimachines voor eigen distributie en ook voor andere bekende naaimachinemerken die voor kwaliteit kiezen.

Janome is wereldwijd een vertrouwd product dat garant staat voor topkwaliteit met een betaalbare prijs.

Bij Janome heeft u op alle mechanische onderdelen 5 jaar garantie.

Beleef meer plezier en haal meer creativiteit uit uw hobby met één van de vele Janome modellen. Verlangt u net iets meer en stelt u hoge eisen aan uw naaimachine, kom dan snel  bij Fikse naaimachines aan de Installatieweg 5 in Kampen en vraag om een demonstratie of probeer het zélf!

Creatief met stof?
Kies voor een Janome naai-, lock-, borduur-, coverlock-,  of punchmachine  zo wordt uw hobby  eenvoudig, leuk en veelzijdig !
 

Wat anderen over ons zeggen

Fijne zaak met veel aandacht voor klant en machines. Ze hebben mij erg prettig en deskundig geholpen met mijn Janome borduurmachine en softwarepakket.
Kadootje Borduren uit Vollenhove