Husqvarna-Viking

HUSQVARNA VIKING® is een prestigieuze naam in de naaimachinewereld. Kwalitetitsnaaimachines  uit Zweden die wereldwijd een complete lijn naai-, borduur- en lockmachines voor huishoudelijk gebruik op de markt brengt.

De missie van HUSQVARNA VIKING® is om naaisters - waar ook ter wereld - te inspireren met een breed assortiment machines, accessoires en software waarmee het naaien en borduren nog leuker en eenvoudiger wordt. Sinds jaar en dag associëren klanten het merk met innovatieve en gebruikersvriendelijke producten van hoge kwaliteit. Een merk dat voorziet in creatieve naai-ideeën, inspiratie en advies. Husqvarna ziet zichzelf graag als de verspreider van naaiplezier.

Bijkomend belangrijk voordeel is dat de HUSQVARNA VIKING® naaimachines eenvoudig in gebruik zijn. Er is een ruime keuze uit verschillende modellen, maar er is altijd een machine die precies bij u past.

Of u nu een beginnende of een ervaren naaister bent, Fikse Naaimachines heeft ongetwijfeld de HUSQVARNA VIKING® voor u. 

Wat anderen over ons zeggen

2e hands Naaimachine.We werden heel enthousiast ontvangen toen we de winkel binnenstapten. Ontzettend veel kennis van naaimachines, en het werd ons haarfijn uitgelegd. Uitstekende service en kwam betrouwbaar over! Uitgebreid en eerlijk advies over de producten. De meneer kent de naaimachines van top tot teen, en de kennis vloog ons om de oren! We voelden als klant koning! Erg goed bedrijf!
Tjallie uit Zwolle