• Gouden grijper van GritznerMinder onderhoud en een langere levensduur!

  • Het Dual Feed Transport systeemPerfecte resultaten bij alle stoffen!

Gritzner

Gritzner Naaimachines & Lockmachines

De Gritzner naaimachines en lockmachines worden nog steeds ambachtelijk geproduceerd volgens beproefde methoden. Zo wordt de kwaliteit van deze “oer” dubbeltransportmachine gegarandeerd.

Naaimachines met een duurzame toekomst

Waar andere merken inzetten op voordeligere productie, goedkopere materialen etc., kiest Gritzner er voor om in te zetten op duurzaamheid.

Langere levensduur en meer kracht

Er worden in de Gritzner naaimachine en lockmachine meer duurzame materialen gebruikt wat resulteert in een langere levensduur en meer kracht.

 

Gouden grijper van Gritzner

Minder onderhoud en een langere levensduur

De Gritzner naaimachine kan worden voorzien van een geëloxeerde “Gouden Grijper”. Dit stalen systeem zorgt ervoor dat de machine nog rustiger loopt en minder smering nodig heeft.

Techniek uit de naaimachine industrie

De techniek die hiervoor wordt gebruikt komt uit de naaimachine industrie en is in eigen huis geschikt gemaakt voor de huishoudelijke Gritzner naaimachines. Ook deze toepassing toont aan dat Gritzner zwaar inzet op duurzaamheid, omdat deze grijper minder onderhoud en een langere levensduur heeft.

Voor de naaimachine betekent dit dat hij nog rustiger loopt, minder smering nodig heeft en minder kans op vastlopen heeft.

De Gouden Grijper is exclusief verkrijgbaar op Gritzner naaimachines.

 

 

Het Dual Feed Transport systeem

Perfecte resultaten bij alle stoffen

Het Dual Feed Transport is een dubbeltransport systeem. Dat wil zeggen dat de stof en het watteermateriaal gelijktijdig onderaan als bovenaan worden getransporteerd. Het DFT-systeem kan eenvoudig uitgeschakeld worden met één handeling.

Dit zorgt voor perfecte resultaten bij alle verschillende soorten stoffen, ongeacht de ingestelde steeklengte. Ook het quilten wordt een plezier met een DFT naaimachine.  

Het Dual Feed Transportsysteem wordt door sommige merken ook wel Ingebouwd Dubbeltransport (IDT) genoemd.

 

Het zorgt ervoor dat:

  • Dunne stoffen gemakkelijk bewerkbaar zijn                      
  • Rekbare stoffen perfect samen blijven
  • Meerdere lagen stof gelijktijdig transporteert
  • Dikke naden (Jeans) gemakkelijk genaaid met dezelfde steeklengte
  • Verschillende stoffen ten opzichte van elkaar niet verschuiven
  • Lange naden (bijv. gordijnen) moeiteloos genaaid worden

 

 

Ervaar het zelf en kom het DFT-systeem testen bij Fikse Naaimachines in winkelcentrum Penningkruid, (Penningkruid 31-A) Kampen.

Wat anderen over ons zeggen

Ik ben erg blij met deze zaak, zeer servicegericht. Ze hebben zelfs mijn Brother naaimachine die ik voor reparatie aanbood gehaald en gebracht, en kreeg daarbij zeer deskundig advies aan huis.
Mevr. van de Meer uit Zwolle