Elna

Elna is een groeiend bedrijf uit Zwitserland dat er veel gelegen is topkwaliteit aan de klanten te bieden. Elna is actief in meer dan 60 landen met als belangrijke doelstelling om op de verschillende behoeften en de tendensen van diverse markten tijdig in te spelen. Elna heeft als overtuiging dat naaien ook leuk moet zijn.

En, om van het naaien pret te maken, moeten de machines makkelijk te gebruiken, veelzijdig en modern, zijn. Als resultaat, was Elna de eerste om speciale eigenschappen zoals lichtgewichtmachines, automatische naald threader, erfgoedsteken, uitzetbaarheid van steekpakketten, verwisselbare nokken, patronen, PROkaarten te introduceren. Bovendien is Elna altijd geroemd voor de kwaliteit van onze steken en het ontwerp van onze machines.

Als bovenstaande zaken belangrijk voor u zijn, kom dan snel langs bij Fikse Naaimachines aan de Installatieweg 5 in Kampen.

Wat anderen over ons zeggen

Ik ben erg blij met deze zaak, zeer servicegericht. Ze hebben zelfs mijn Brother naaimachine die ik voor reparatie aanbood gehaald en gebracht, en kreeg daarbij zeer deskundig advies aan huis.
Mevr. van de Meer uit Zwolle