Bernina

Bernina is een veelzijdig merk met voor elk type naaister en elk soort naaiwerk een bijpassend model naaimachine. Er is een brede modellenreeks. De activa 210 is het instapmodel met de belangrijkste nuttige steken voor het dagelijkse naaiwerk, tot aan de de BERNINA 830 die talrijke creatieve naai- en borduurfunctie heeft. Eenvoudig of uitgebreid, elk model heeft de beroemde BERNINA kwaliteit.

BERNINA machines zijn synoniem met Zwitserse perfectie en duurzaamheid, daarom worden ze ook nu nog van generatie op generatie doorgegeven.Bij BERNINA is de vereiste om een hoge kwaliteit te bereiken een diepgeworteld beginsel dat altijd in de bedrijfstraditie tot uitdrukking is gekomen. BERNINA is nu vier generaties lang in familiebezit en maakt al meer dan 125 jaar naaimachines in Steckborn. Als u kiest voor kwaliteit, kiest u Bernina, kiest u Fikse Naaimachines !

 

Wat anderen over ons zeggen

Ik ben erg blij met deze zaak, zeer servicegericht. Ze hebben zelfs mijn Brother naaimachine die ik voor reparatie aanbood gehaald en gebracht, en kreeg daarbij zeer deskundig advies aan huis.
Mevr. van de Meer uit Zwolle