Naaimachine reparatie omgeving Deventer bij servicepunt Olst

  Onderhoud, reparatie naaimachines in vertrouwde handen bij regionaal servicepunt Olst

  Mikilon's Workshop aan de H. Droststraat 48 (telefoon 0570-572248 ) is het nieuwe servicepunt in Olst  voor Deventer en omgeving van Fikse Naaimachines. In Olst, kunnen nu naaimachines van nagenoeg alle bekende merken worden ingeleverd voor reparatie, onderhoud en service. 

  De naaimachines worden vervolgens naar de nieuwe vestiging van Fikse Naaimachines aan de Installatieweg 5 in Kampen gebracht, waar de werkzaamheden in de grote reparatieruimte van 80 vierkante meter snel en deskundig door vakkundig gediplomeerde monteurs worden uitgevoerd.

  Mikilon's Workshop in Olst is het servicepunt voor naaimachine reparatie in de omgeving Deventer

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Fikse Naaimachines repareert en onderhoudt alle bekende merken naaimachines zoals; 

  Husqvarna - Janome - Pfaff - Brother -  Elna - Bernina -  Lewenstein - Juki -  Gritzner -  Singer

  Hooggekwalificeerde reparatie naaimachines

  Bovendien mag Fikse Naaimachines voor verschillende topmerken de garantiewerkzaamheden, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, zelf uitvoeren! Dat betekent behalve niet 'opsturen', vakkundige reparatie, ook een snelle reparatie van uw naaimachine.  De samenwerking voor de regio Deventer met Mikilon's Workshop in Olst lag voor de hand, aangezien het creatieve kleinvak bedrijf van Dineke Achterkamp al ruim 12 een begrip is in Olst, Wijhe en de regio. Mikilon's Workshop heeft vooral naam en faam verworven met de vele verschillende creatieve cursussen van quilten, patchwork, jelly roll quilt, stitchery tot ook 'gewoon' haken en breien.

  naaimachine reparatie omgeving Deventer

  Rob Fikse, eigenaar van Fikse Naaimachines in Kampen is blij met opnieuw een uitbreiding in de regionale samenwerking specifiek in de regio Deventer - Olst.
  'Sinds we zijn verhuisd naar de Installatieweg krijgen we steeds meer naaimachines voor onderhoud en reparatie aangeboden. Met het uitbreiden van onze servicepunten, maken we het de klant gemakkelijker en hebben wij de logistiek beter onder controle. Alle naaimachines worden gratis thuisbezorgd!'

  Mensen die hun naaimachine in Kampen zelf willen aanbieden voor werkzaamheden worden in verband met de drukte dringend verzocht na 13.00 uur te bellen met 038 331 21 51 voor een afspraak.

  De openingstijden zijn:

  Maandag: gesloten
  Dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur t/m 17.30 uur
  Zaterdag 10.00 t/m 16.00 uur

  Adres:

  Hendrik Droststraat 48 8121BH OLST

  Telefoon: 0570-572248

  Wat anderen over ons zeggen

  Bedankt voor de naaiworkshop. Ik heb al enige broeken mogen restaureren en heb er tot nu toe erg veel aan gehad. Nogmaals dank!
  Jan de Bakker uit Emmeloord