• Fikse Naaimachines Servicepunt Doornspijk

Servicepunt Fikse Naaimachines in Doornspijk (Gelderland) voor reparatie, onderhoud en advies

Multifunctioneel servicepunt Fikse naaimachines in Gelderland

 

Fikse Naaimachines heeft bij Naaischool en Bruidsmode D. Lokhorst in Doornspijk een nieuw multifunctioneel servicepunt geopend. Mensen uit de Gelderse en Overijsselse regio die de aanschaf van een naaimachine overwegen kunnen hier aankloppen voor een eerlijk aankoopadvies, maar ook voor naailes en leuke workshops. Daarnaast is het servicepunt van Fikse Naaimachines in Doornspijk ingericht op het inbrengen van naaimachines voor onderhoud en reparatie.

 

Reparatie en onderhoud naaimachines via Servicepunt voor Doornspijk, Elburg, ' t Harde, Oldebroek, Wezep en Nunspeet

In de regio Elburg, Oldebroek,' t Harde, Nunspeet, Heerde en Harderwijk kunt u voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw naaimachines, lockmachines, en naai/borduurmachines, terecht bij Servicepunt Doornspijk Fikse Naaimachines. 

 Fikse Naaimachines Servicepunt Doornspijk is:

  • Gemakkelijk te vinden, 
  • Goed bereikbaar 
  • Gratis pakeergelegenheid voor de ingang.

Openingstijden Servicepunt Fikse Naaimachines Doornspijk
Maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 uur t/m 20.00 uur (Bel even voor een afspraak)
Zaterdag & Zondag Gesloten

Adres:

Scholtensteeg 12  
8085 RE Doornspijk
​Telefoon: 0525-522103

Meer over Servicepunt Doornspijk van Fikse Naaimachines

Driesje Lokhorst is al 30 jaar een begrip op de noord Veluwe als het gaat om bruidsmode. In de omliggende plaatsen als Elburg, 't Harde, Nunspeet, Oldebroek, maar ook Harderwijk is Driesje Lokhorst als naaister en ontwerpster van bruidsmode bepaald geen onbekende. Gezien de vaardigheden, kennis en ervaring van Driesje met naaimachines lag een samenwerking met Fikse Naaimachines in Kampen voor de hand en zo werd het Servicepunt van Fikse Naaimachines in Doornspijk geboren.

Nieuw servicepunt Fikse naaimachines centraal gelegen voor Gelderland en Overijssel

''We kennen elkaar al jaren. Driesje was al klant bij mijn ouders. Doornspijk is redelijk centraal gelegen en dus voor iedereen in dit gedeelte van de Veluwe en Gelderland gemakkelijk en snel bereikbaar. Driesje weet bovendien het nodige van naaimachines af. Prettig en praktisch voor ons. In principe kunnen mensen alle bekende merken naaimachines nu naar dit punt brengen voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Uiteraard is er altijd even contact met de klant als een reparatie duurder dreigt uit te vallen. De naaimachines worden na reparatie netjes terugbezorgd op het huisadres. Service van de zaak,'' legt Rob Fikse, eigenaar van Fikse Naaimachines, uit.

Servicepunt Fikse Naaimachines Doornspijk ook voor advies, workshops, naailes, reparatie en onderhoud

Behalve voor reparatie en onderhoud van naaimachines kunnen mensen bij service van Fikse Naaimachines in Doornspijk ook terecht voor verkoopadvies en naailes, aan huis of in het atelier in Doornspijk. "Voor de aanschaf van een naaimachine is het belangrijk, om zeker te weten wat je precies met de naaimachine wilt. Je hoeft natuurlijk geen supernaaimachine aan te schaffen als je alleen maar wat eenvoudige hobbywerkzaamheden wilt doen'', vertelt naaister Driesje Lokhorst.

Voor Driesje Lokhorst hebben naaimachines geen geheimen meer. Met haar ruim dertig jaar ervaring kent ze nagenoeg alle machines van haver tot gort. Of het nu gaat om een eerste uitleg van een basismachine, een speciale workshop of een serie lessen voor een geavanceerde naaimachine, Driesje kent alle 'ins en outs'. "Ze is echt een kei", benadrukt Rob Fikse nog maar eens.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende  advies afspraak: 0525- 522103

 

 

Wat anderen over ons zeggen

Ik ben erg blij met deze zaak, zeer servicegericht. Ze hebben zelfs mijn Brother naaimachine die ik voor reparatie aanbood gehaald en gebracht, en kreeg daarbij zeer deskundig advies aan huis.
Mevr. van de Meer uit Zwolle