Werkplaats

In de nieuwe werkplaats van Fikse Naaimachine aan de Installatieweg 5 in Kampen met ruim 80 vierkante meter de grootste in Nederland, kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van nagenoeg alle merken naaimachines, borduurmachines en lockmachines. Direct bij aflevering van uw naaimachine in de werkplaats ontvangt u een realistische prijsindicatie zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Met ruim honderd jaar ervaring en kennis in huis plaatst u onze vakmensen niet snel voor problemen, maar we laten ons graag uitdagen.

Uw naaimachine snel en vakkundig gerepareerd

Ook de zogeheten 'garantiegevallen' worden doorgaans in de eigen werkplaats aangenomen en zo snel mogelijk afgewerkt. Groot voordeel hiervan is dat de machines maar zelden worden opgestuurd naar de fabriek. Hierdoor heeft u uw naaimachine weer snel in huis.  

Wilt u de volgende dag weer met uw naaimachine aan de slag? Maak dan gebruik van onze unieke 24 uurs service!

Fikse Naaimachines is de naaimachinehandel voor alle omliggende plaatsen zoals;

      

Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen (Flevoland).

  • Epe, Heerde, Hattem, Elburg, Oldebroek, Wezep, Wapenveld, Doornspijk (Noord Veluwe). 
  • Zwolle, Deventer, Olst, Wijhe (IJsselvecht)
  • Meppel en Hoogeveen (Drente).

Geen tijd om naar Kampen te komen? Maak gebruik van onze haal en brengservice

Bel 038-3312151 voor meer inlichtingen.

Wat anderen over ons zeggen

2e hands Naaimachine.We werden heel enthousiast ontvangen toen we de winkel binnenstapten. Ontzettend veel kennis van naaimachines, en het werd ons haarfijn uitgelegd. Uitstekende service en kwam betrouwbaar over! Uitgebreid en eerlijk advies over de producten. De meneer kent de naaimachines van top tot teen, en de kennis vloog ons om de oren! We voelden als klant koning! Erg goed bedrijf!
Tjallie uit Zwolle