Bernina

Bernina is een veelzijdig merk met voor elk type naaister en elk soort naaiwerk een bijpassend model naaimachine. Er is een brede modellenreeks. De activa 210 is het instapmodel met de belangrijkste nuttige steken voor het dagelijkse naaiwerk, tot aan de de BERNINA 830 die talrijke creatieve naai- en borduurfunctie heeft.. Eenvoudig of uitgebreid, elk model heeft de beroemde BERNINA kwaliteit.

BERNINA machines zijn synoniem met Zwitserse perfectie en duurzaamheid, daarom worden ze ook nu nog van generatie op generatie doorgegeven.Bij BERNINA is de vereiste om een hoge kwaliteit te bereiken een diepgeworteld beginsel dat altijd in de bedrijfstraditie tot uitdrukking is gekomen.BERNINA is nu vier generaties lang in familiebezit en maakt al meer dan 120 jaar naaimachines in Steckborn. Als u kiest voor kwaliteit, kiest u Bernina, kiest u Fikse Naaimachines !


Wat anderen over ons zeggen

2e hands Naaimachine.We werden heel enthousiast ontvangen toen we de winkel binnenstapten. Ontzettend veel kennis van naaimachines, en het werd ons haarfijn uitgelegd. Uitstekende service en kwam betrouwbaar over! Uitgebreid en eerlijk advies over de producten. De meneer kent de naaimachines van top tot teen, en de kennis vloog ons om de oren! We voelden als klant koning! Erg goed bedrijf!
Tjallie uit Zwolle